Privacy Statement

Privacyverklaring voor Contenttent
met ingang van 1 maart 2019

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens worden nooit aan derden verkocht en/of verstrekt.

Bescherming persoonsgegevens
Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over mij
Contenttent, Irene Duinhoven-van Vliet
Meerweg 75A
2121 VC Bennebroek
KvK: 64040143

Welke gegevens verzamel ik?
Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, word je gevraagd je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende
gegevens zijn:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Bedrijfsnaam
– Straat en huisnummer
– Postcode en woonplaats
– IP-adres
– BTW-nummer

Met welk doel gebruik ik je persoonsgegevens?
Je gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden. Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en mogelijk voor retargeting voor Facebookadvertenties. Ik doe dit alleen met de gegevens, die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en/of het aanvragen van gratis of betaalde workshops/trainingen. Hiervoor gebruik ik dus niet de gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.

Je voornaam en e-mailadres, die je invult bij een formulier voor het aanmelden van een gratis download of een gratis workshop/training, gebruik ik alleen om je je gratis download toe te kunnen sturen. Ik sla deze gegevens op in ActiveCampaign.

Jouw gegevens op Contenttent.nl
Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail, of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt dan direct uit mijn bestand verwijderd en niet langer bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailmarketingsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Je gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Daarnaast deel ik gegevens, die ik verkregen heb via het aanvragen van een gratis (of betaalde) workshop/training of het bezoeken van mijn website met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Shop Contenttent.nl
Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in de webshop van Contenttent word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (IDeal) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook niet door Contenttent opgeslagen. De enige gegevens die Contenttent opslaat zijn:
– Voor – en achternaam (om je bestelling aan de juiste persoon te kunnen leveren)
– Bedrijfsnaam, Adres, postcode en woonplaats (om de factuur van de juiste gegevens te voorzien)
– Telefoonnummer (mocht ik je willen informeren over je bestelling, of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven, dan doe ik dit soms ook telefonisch. Je bent nooit verplicht je telefoonnummer in te vullen).
– E-mailadres (bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail).
– IP-adres (je IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van mijn server).

Beveiliging persoonsgegevens
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie, die in de cookie is opgeslagen, kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Consuwijzer. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruik ik cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) om advertenties beschikbaar te stellen. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Tracking cookies
Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op mijn website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan je interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics
Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks m’n website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, maar ik wil je wel zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd.

Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de helpfunctie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Dingen die je altijd kunt doen:
– Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
– Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
– Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je cookies ook per domein blokkeren.

Social Media
Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons. Van de volgende social media platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:
Facebook en Instagram
LinkedIn

Links
Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten contenttent.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in mijn boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan, de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van je persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Ik zal je verzoek binnen vier weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via irene@contenttent.nl.

Wijzigingen
Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Leuk. Houd mij op de hoogte!

Leuk. Houd mij op de hoogte!

Geen zorgen, ik ga je niet spammen. Je ontvangt alleen af en toe een mail met inspiratie en/of tips om nog betere content te kunnen maken. En als je je weer kunt inschrijven voor een nieuwe training laat ik je dat weten. Meer niet. Beloofd.

AVG

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Geen zorgen, ik ga je niet spammen. Je ontvangt, naast "Content voor een maand" alleen af en toe een mail met inspiratie en/of tips om nog betere content te kunnen maken. En als je je weer kunt inschrijven voor een nieuwe training laat ik je dat weten. Meer niet. Beloofd.

AVG

Je bent ingeschreven, dank je wel!